43 όμορφες γόβες Migato από τη νέα collection Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021

Γόβες Migato Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021 (45)

Το πιο θηλυκό και κομψό παπούτσι για κάθε γυναίκα δεν είναι άλλο από τις γόβες. Πρόκειται για ένα υπόδημα με μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και ύψος τακουνιού που κολακεύει κάθε σωματότυπο. Φοριέται από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις βραδινές και τις επίσημες εκδηλώσεις, ολοκληρώνοντας κάθε outfit.

Στα καταστήματα της Migato θα βρείτε πολλά όμορφα σχέδια σε ανατομικές και φθηνές γόβες με στιλέτο ή χοντρό τακούνι, σε χαμηλό ύψος ή πολύ ψηλές που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Η ποιότητα των υλικών, αλλά και η μοντέρνα αισθητική των σχεδιαστών της αποδεικνύουν το σεβασμό που έχει η εταιρεία προς τις πελάτισσες της.

Στη νέα συλλογή της ελληνικής εταιρείας υπόδησης θα δούμε τόσο κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια, όσο και πιο ιδιαίτερα βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις για τα παπούτσια την σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021.

Αυτό που μένει είναι να βρείτε το ιδανικό σχέδιο και να το αποκτήσετε σε κάποιο φυσικό κατάστημα ή στο Migato online shop.

Γόβες με χοντρό τακούνι από τη Μιγκάτο

Αν ψάχνετε για ένα ζευγάρι γόβες που να είναι άνετες και παράλληλα κομψές, τότε προτιμήστε κάποιο με χοντρό τακούνι. Πρόκειται για ένα σχέδιο που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί πολύ. Είναι ιδανικό για τις καθημερινές εμφανίσεις, αλλά και για τις βραδινές.

Το ύψος του τακουνιού μπορεί να είναι χαμηλό ή πολύ ψηλό. Σε κάθε περίπτωση όμως δημιουργεί μια πιο σταθερή αίσθηση στο πάτημα και είναι πιο ξεκούραστο από κάποιο τύπου στιλέτο.

Στις γόβες με χοντρό τακούνι από τη Migato θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε προτάσεις που καλύπτουν κάθε στυλ. Πιο συγκεκριμένα, στη νέα συλλογή υπάρχουν σχέδια με λουράκια, αλυσίδες, αλλά και πιο κλασσικά σχήματα για να ανανεώσετε την εμφάνιση σας.

Migato γόβες στιλέτο

Οι πιο χαρακτηριστικές και σαγηνευτικές γόβες, δεν είναι άλλες από τις ψηλές με τακούνι στιλέτο. Αποπνέουν θηλυκότητα και δεν λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα. Με πιο δημοφιλή χρώματα το μαύρο, nude και κόκκινο, οι γόβες αυτές συνδυάζονται εύκολα με κάθε ντύσιμο.

Αν πάλι σας αρέσει να ξεχωρίζετε, μπορείτε να προτιμήσετε μια πιο ιδιαίτερη απόχρωση σε συνδυασμό με λουράκια, μπαρέτες, αλυσίδα και ότι άλλο σας αρέσει.

Μάλιστα δεν είναι ανάγκη να περιοριστείτε στα μονόχρωμα ζευγάρια. Μπορείτε κάλλιστα να επιλέξετε κάποιο πιο λαμπερό ή printed.

Μαύρες γόβες Μιγκάτο

Στις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες γόβες ίσως το πιο χαρακτηριστικό να είναι το μαύρο χρώμα. Συνδυάζεται εύκολα με όλα και δεν περιορίζει τις επιλογές μας. Πρόκειται για ένα πασπαρτού υπόδημα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα.

Βρείτε λοιπόν ανάμεσα στα δεκάδες σχέδια της νέας συλλογής της Μιγκάτο το ιδανικό για εσάς ζευγάρι μαύρες γόβες και φορέστε το με τα πάντα. Από το τζιν μέχρι την μακριά σας τουαλέτα, το θηλυκό αυτό παπούτσι είναι το πλέον κατάλληλο.

Και δεν είναι απαραίτητο να μιλάμε για κάποια γόβα στιλέτο, μπορείτε κάλλιστα να διαλέξετε κάποια με χαμηλό ή kitten τακούνι σε κλασσικό σχήμα είτε διακοσμημένη με μοντέρνα στοιχεία.

► Δείτε τις τιμές και αγοράστε το ζευγάρι γόβες που σας ενδιαφέρει στο Migato online shop.

Nude – μπεζ γόβες Migato

Ακόμη μια διαχρονική πρόταση στις γόβες είναι οι μπεζ, απαλό ροζ και γενικότερα τα nude χρώματα. Πρόκειται για αποχρώσεις βολικές, ιδανικές για όλο το χρόνο που ταιριάζουν με κάθε ρούχο.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως οι νουντ γόβες έχουν την ικανότητα να κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά, καθώς δημιουργούν μια ενιαία εικόνα με το δέρμα.

Η Μιγκάτο διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια με τις δερμάτινες, τις λουστρίνι και τις καστόρινες γόβες να είναι οι πιο χαρακτηριστικές.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τακούνια για όλα τα γούστα, χοντρά ή στιλέτο, αλλά και ψηλά ή χαμηλά, έτσι ώστε να καλύπτει κάθε περίσταση για την οποία θα τις χρειαστείτε.

Γόβες με μπαρέτα, αλυσίδα ή λουράκι στον αστράγαλο από τη Μιγκάτο

Οι κλασσικές και απλές γόβες είναι πάντα μια όμορφη και διαχρονική επιλογή. Δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, ασχέτως με την ηλικία.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ακόμη σχέδια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως η αλυσίδα, τα κορδόνια, οι μπαρέτες και τα λουράκια που τις κάνουν πολύ πιο εντυπωσιακές. Αν λοιπόν ψάχνετε για κάτι να ξεχωρίζει, ένα διακοσμημένο με αυτά τα χαρακτηριστικά ζευγάρι είναι ότι πρέπει.

Migato γόβες με χαμηλό τακούνι

Παρά το γεγονός πως οι ψηλές γόβες είναι κομψές και εντυπωσιακές, αυτές με το χαμηλό τακούνι είναι πιο ξεκούραστες και βολικές για την καθημερινότητα.

Βέβαια υπάρχουν εξίσου chic και πολύ μοντέρνα ζευγάρια με χαμηλό τακούνι και συγκεκριμένα kitten heels, τα οποία είναι ιδανικά ακόμη και για επίσημες εμφανίσεις. Το ρετρό αυτό τακούνι που δεν ξεπερνάει τους 5 πόντους, παραμένει στην κορυφή των τάσεων τα τελευταία χρόνια.

Αν λοιπόν ψάχνετε για κάτι κομψό, αλλά παράλληλα ξεκούραστο, μπορείτε να επενδύσετε στις γόβες με χαμηλό τακούνι που κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων στα καταστήματα υποδημάτων.

Μιγκάτο χρωματιστές γυναικείες γόβες

Μπορεί όταν σκεφτόμαστε γόβες στο μυαλό μας να έρχονται οι μαύρες, οι nude και οι κόκκινες, ωστόσο υπάρχουν πολλά ακόμη χρώματα στα οποία μπορείτε να επενδύσετε.

Η επιλογή μιας έντονης απόχρωσης σε συνδυασμό με ένα total black φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο ντύσιμο, μπορεί να σας κάνει εκθαμβωτική.

Ασχέτως λοιπόν με το αν οι γόβες σας θα έχουν ψηλό ή χαμηλό τακούνι, είτε θα είναι απλές ή διακοσμημένες, ένα χρώμα μπορεί να τις κάνει πολύ εντυπωσιακές. Δοκιμάστε για παράδειγμα τις μπορντό, τις κόκκινες, τις πράσινες ή τις μπλε, είτε προτιμήστε ένα πιο αστραφτερό ζευγάρι από χρυσές ή ασημί γόβες.

Γόβες με διαφάνεια από τη Μιγκάτο

Πέρα από τα εμφανή διακοσμητικά στοιχεία όπως οι αλυσίδες, τα λουράκια και τα κορδόνια, τα τελευταία χρόνια οι σχεδιαστές παπουτσιών έχουν αγαπήσει τη διαφάνεια. Συνήθως από πλαστικό, τα σημεία αυτά προσθέτουν σταθερότητα σε ένα παπούτσι χωρίς να ξεχωρίζουν ιδιαίτερα.

Κάτι τέτοιο έχει υιοθετηθεί σε όλων των ειδών τις γόβες, ασχέτως με το ύψος τους ή το σχέδιο τους.

Animal print, κροκό και λεοπάρ γόβες Migato

Εκτός από τις μονόχρωμες και τις μεταλλικές γόβες, στα καταστήματα κυκλοφορεί μια μεγάλη γκάμα από animal print, κροκό, αλλά και διακοσμημένα με το εφέ φιδιού ζευγάρια που προσθέτουν ιδιαίτερο στυλ στο ντύσιμο μας.

Είτε λοιπόν πρόκειται για μια λεοπάρ ή ζεβρέ, είτε για κάποιο άλλο animal print, οι γόβες αυτές μπορούν να φορεθούν τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ, ανάλογα πάντα με το σύνολο που θα επιλέξετε να δημιουργήσετε.

Και μάλιστα δεν χρειάζεται απαραίτητα το κόψιμο τους να είναι κλασσικό. Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια διακοσμημένα με λουράκια, αγκράφες, αλυσίδες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε που τις κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακές και μοντέρνες.

Μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να φορέσετε λεοπάρ παπούτσια.

Λευκές ή νυφικές γόβες Migato

Οι λευκές γόβες είναι εξίσου κομψές και εντυπωσιακές με τις μαύρες και τις nude. Συνδυάζονται εύκολα με όλα και δίνουν φως σε ένα κατά τα άλλα σκούρο φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο σύνολο.

Βέβαια οι άσπρες γόβες τις περισσότερες φορές είναι συνυφασμένες με τις νύφες, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο. Πέρα λοιπόν από τις κλασσικές λουστρίνι και ματ δερμάτινες, υπάρχουν πολλά σχέδια διακοσμημένα με ιδιαίτερες πινελιές, ιδανικές για μια τέτοια ξεχωριστή μέρα.

Από εκεί και πέρα, στις νυφικές γόβες, αν και γενικότερα επικρατεί το λευκό χρώμα, υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές. Ιβουάρ, ασημί, περλέ, χρυσό και μπρονζέ είναι μόνο μερικές από τις εναλλακτικές προτάσεις για μια νύφη.

► Ανακαλύψτε όλα τα σχέδια σε εκπληκτικές γόβες από την Migato.