Απιστευτο! Εδώ θα βρεις 40.000+ παπούτσια Black Friday με έκπτωση 50% & πάνω!

Ντύσιμο με γόβες και ντύσιμο με αρβυλάκια (2)
Photos: @miamiamine

Η Black Friday ξεκίνησε από την Αμερική, όμως τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το σημαντικότερο γεγονός σχετικά με το shopping και στην Ελλάδα.

Τα περισσότερα φυσικά καταστήματα αλλά και τα e-shops βγάζουν τεράστιες προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, με εκπτώσεις που δεν βρίσκει κάνεις όλη την υπόλοιπη χρονιά. Ούτε καν στην περίοδο των χειμερινών ή των καλοκαιρινών εκπτώσεων.

Φέτος η Black Friday είναι στις 26 Νοεμβρίου 2021 και όλες λίγο πολύ την περιμένουμε με ανυπομονησία! Και αυτό γιατί αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Ρούχα, τσάντες και παπούτσια σε τιμές που μας προκαλούν να τα αγοράσουμε όλα.

Μιας και είπαμε την αγαπημένη λέξη πολλών γυναικών, δηλαδή παπούτσια, έχουμε ένα πολύ σημαντικό shopping tip να μοιραστούμε μαζί σου!

Υπάρχει ένα site το οποίο συγκεντρώνει όλα τα Black Friday παπούτσια στην Ελλάδα, από όλα τα καταστήματα, και μπορείς με πολύ λίγα κλικ να βρεις αυτό ακριβώς που θες και να το αγοράσεις με έκπτωση που φτάνει μέχρι και -90%.

Μπες στο opo.gr και θα βρεις όλα τα παπούτσια για την Black Friday!

Κι αν ακόμη δεν έχεις αποφασίσει τι ακριβώς χρειάζεσαι, ετοιμάσαμε για εσένα μία μικρή λίστα από παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή καμίας γυναίκας. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για ανανέωση ή για αγορά κάποιων ζευγαριών που δεν είχες αποκτήσει μέχρι τώρα.

Μπότες για κάθε στυλ και περίσταση

Από τις καθημερινές φλατ μπότες μέχρι το γόνατο και τις καουμπόικες, μέχρι τις over the knee και sock boots, οι επιλογές για ένα ζεστό και στυλάτο ζευγάρι αυτή την εποχή είναι πολλές.

Τώρα λοιπόν που έρχεται η Black Friday είναι ευκαιρία να προσθέσεις ένα νέο απόκτημα στη συλλογή σου, επιλέγοντας μπότες για κάθε περίσταση σε προσιτές τιμές μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε επώνυμες μάρκες.

Μπότες απλές, αλλά και λαμπερές θα δώσουν στην εμφάνιση σου την ανανέωση που χρειάζεται αυτή τη σεζόν. Άλλωστε μην ξεχνάς, πως οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι must για φέτος.

Μποτάκια ή αρβυλάκια

Τα booties όπως αλλιώς λέγονται αποτελούν μια μεγάλη ομάδα παπουτσιών που καλύπτει κάθε στιγμή της μέρας μας, αλλά και των βραδινών μας εμφανίσεων

Απλά δερμάτινα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο με χοντρό ή λεπτό τακούνι, είτε και εντελώς φλατ, αποτελούν ίσως την πιο κλασική πρόταση για κάθε γυναίκα. Από εκεί και πέρα όμως, μπορείς να επενδύσεις και σε πιο trendy ζευγάρια όπως είναι τα αρβυλάκια και τα chelsea boots.

Ότι κι αν χρειάζεσαι λοιπόν, την περίοδο αυτή μπορείς να το βρεις σε πολύ καλή τιμή και να το αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα.

Ντύσιμο με γόβες και ντύσιμο με αρβυλάκια (3)

Διαχρονικές και σικάτες γόβες

Θηλυκές και άκρως σαγηνευτικές, οι γόβες αποτελούν το τέλειο παπούτσι όχι μόνο για τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν, αλλά και για άλλες επίσημες εμφανίσεις ή ακόμη και στην καθημερινότητα.

Γόβες κλασικές σε μπεζ, μαύρο, κόκκινο ή άλλο χρώμα μπορούν λοιπόν να ολοκληρώσουν κάθε σου εμφάνιση με τον καλύτερο τρόπο. Συνδυάζονται με φούστα, φόρεμα, παντελόνι και τζιν, δημιουργώντας σύνολα που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Επωφελήσου λοιπόν από τις μεγάλες εκπτώσεις της Black Friday και ανανεώσου βρίσκοντας το ιδανικό ζευγάρι γόβες στο opo.gr.

Sneakers για άνεση και trendy casual looks

Το αθλητικό, αλλά και το sporty chic ντύσιμο έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και για την ολοκλήρωση του απαραίτητο είναι ένα ζευγάρι sneakers. Λόγω και των συνθηκών της εποχής άλλωστε το άνετο look δεν θεωρείται πλέον και «πρόχειρο», αντιθέτως έχει γίνει fashion statement.

Η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα που κυκλοφορεί στα μαγαζιά, μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε στυλάτους και όμορφους συνδυασμούς με άνεση.

Αν λοιπόν θες να πάρεις ένα ή και περισσότερα καινούργια ζευγάρια, η μέρα με τις μεγάλες ευκαιρίες είναι προ των πυλών!