10 μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες που θέλουν να κερδίζουν χρόνο

Μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (1)

Η ζωή στη σημερινή εποχή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Οι ρυθμοί της ζωής κυλάνε πολύ πιο γρήγορα και σχεδόν καθημερινά τρέχουμε για να προλάβουμε.

Ωστόσο κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να διατηρείται πάντα όμορφη και περιποιημένη. Πως μπορεί όμως αυτό να γίνει πραγματικότητα μέσα στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που διαθέτουμε;

Υπάρχουν απλά μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες που θέλουν να κερδίζουν χρόνο από την πρωινή και όχι μόνο προετοιμασία τους, που θα σας λύσουν τα χέρια.

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί και υιοθετήστε τα!

Cat eye look εμπνευσμένο από το Hollywood

Μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (2)

Το άψογο cat eye look εμπνευσμένο από το Hollywood δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί και αποτελεί ένα από τα μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες που θα πρέπει να υιοθετήσετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ζωγραφίσετε μια γραμμή από την εξωτερική γωνία του ματιού σας προς το τέλος του φρυδιού σας ή προς τους κροτάφους σας (για ένα πιο καθημερινό look). Το μήκος της γραμμής εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας. Στη συνέχεια, ζωγραφίστε την γραμμή του δεύτερου ματιού με τον ίδιο τρόπο και προσέξτε την συμμετρία τους. Χρησιμοποιήστε το eyeliner για να ζωγραφίσετε μερικές τελείες ή παύλες κατά μήκος τις γραμμής των βλεφαρίδων. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το ιδανικό περίγραμμα χωρίς μουτζούρες. Συνδέστε τις τελείες ζωγραφίζοντας μια απαλή, ίσια γραμμή και καθαρίστε τυχόν λάθη, ατέλειες και σκληρές γραμμές με ένα μολύβι αφαίρεσης του μακιγιάζ.

Ιδανικά φρύδια

Μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (3)

Μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (4)

Για την δημιουργία ενός ιδανικού φρυδιού, πρέπει πρώτα να χτενίσετε προσεκτικά τα φρύδια σας, στη συνέχεια να κάνετε το περίγραμμα τους και τέλος να τα γεμίσετε με χρώμα. Αν θέλετε ένα πιο έντονο look, εφαρμόστε λίγο highlighter κάτω από την γραμμή του φρυδιού σας.

► Δείτε τα μυστικά για γέμισμα φρυδιών με απλό μακιγιάζ, μόνιμη βαφή ή χένα.

Κομψά χείλη

Μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (5)

Μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (6)

Ένα ακόμη από τα μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες είναι αυτό το εύκολο κόλπο για να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν σαρκώδη και γεμάτα. Θα χρειαστείτε μόλις 15 δευτερόλεπτα για να το πετύχετε. Εφαρμόστε το κανονικό σας κραγιόν αρχικά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια ελαφριά απόχρωση μολυβιού χειλιών για να χρωματίσετε το κεντρικό μέρος του πάνω και του κάτω χείλους. Με το πινέλο σας, απλώστε το μολύβι δεξιά και αριστερά για να αναμείξετε τις γωνίες έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια διαβάθμιση στο look. Προσθέστε λίγο λαμπερό lip gloss και είστε έτοιμη. Τα χείλη σας θα είναι σέξι και φινετσάτα.

Εκθαμβωτική σκιά ματιών

Μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (7)

Το πρωί, καθαρίστε καλά και απαλά όλη την λιπαρότητα από το πρόσωπο σας, δίνοντας προσοχή στα βλέφαρα. Εφαρμόστε ένα ειδικό primer σκιάς ματιών για να αποφύγετε τις μουτζούρες της σκιάς και για να κάνετε το χρώμα της σκιάς ματιών σας πιο βαθύ, εφαρμόστε πρώτα ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι ματιών.

Δυο σε ένα

Μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (8)

Αν δεν έχετε μολύβι ματιών ή σκιά, η μάσκαρα μπορεί να σας βοηθήσει. Πάρτε ένα λεπτό πινέλο και χρησιμοποιήστε την μάσκαρα σας για να κάνετε μια γραμμή eyeliner κατά μήκος της γραμμής των πάνω βλεφάρων. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπόλοιπη μάσκαρα για να ολοκληρώσετε το look σας.

Μινιμαλισμός

Μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (9)

Ένα από τα μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες που θέλουν να κερδίζουν χρόνο είναι ο μινιμαλισμός. Εφαρμόστε το eyeliner ακριβώς πάνω από την γραμμή των πάνω βλεφαρίδων. Αυτό θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα και οι βλεφαρίδες σας θα αποκτήσουν μια ωραία εμφάνιση. Είναι ένα εύκολο κόλπο που θα σας βοηθήσει να δείχνετε πανέμορφη χωρίς την εφαρμογή πάρα πολύ μακιγιάζ.

Μαλλιά

Μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (10)

Το να είστε μια πολυάσχολη και bussiness woman δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να γίνετε δημιουργική όταν επιλέγετε το χτένισμα για το γραφείο και όχι μόνο. Δοκιμάστε μερικά εύκολα και κομψά χτενίσματα που θα τονίσουν τόσο την επαγγελματική σας εμφάνιση, όσο και την εξαιρετική ομορφιά των μαλλιών σας. Εάν προκύψει ανάγκη για ένα πιο casual χτένισμα, λίγα μόλις λεπτά είναι αρκετά για να μην αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω.

Ανανεώστε την μάσκαρα που έχει πήξει

Μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (11)

Η μάσκαρα έχει διάρκεια ζωής περίπου 3-6 μήνες, αλλά αν θέλετε να την κάνετε να αντέξει λίγο ακόμη, υπάρχουν πολλά κόλπα για να διορθώσετε μια μάσκαρα που έχει πήξει. Απλά θυμηθείτε πως αυτά είναι κόλπα έκτακτης ανάγκης και σε περίπτωση που το δέρμα σας ερεθιστεί, μην χρησιμοποιήσετε ξανά αυτή την μάσκαρα.

Πρώτα απ’ όλα, σκουπίστε καλά το βουρτσάκι για να απομακρύνετε τα κομματάκια, κάτι το οποίο θα πρέπει να το κάνετε ήδη. Όταν έρθει η στιγμή για να αναζωογονήσετε την μάσκαρα σας, χρησιμοποιήστε σταγόνες ματιών. Απλά ρίξτε μερικές σταγόνες μέσα στο μπουκαλάκι, βάλτε και βγάλτε το βουρτσάκι και κουνήστε την καλά. Μπορείτε επίσης να βάλετε το μπουκαλάκι σε μια κούπα γεμάτη με ζεστό νερό. Αυτό θα σώσει την μάσκαρα σας για λίγο μέχρι να αγοράσετε μια καινούργια.

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (12)

Αν δεν έχετε κοιμηθεί αρκετά, το μακιγιάζ θα σας βοηθήσει να δείχνετε φρέσκια. Χρησιμοποιήστε αυτά τα μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες που θέλουν να κερδίζουν χρόνο ως σκονάκι.

Dramatic eye

Μυστικά ομορφιάς για πολυάσχολες γυναίκες (13)

Για να κάνετε τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν πυκνές, εφαρμόστε μια στρώση μάσκαρα και στη συνέχεια με ένα μεσαίο πινέλο περάστε λίγη πούδρα πάνω στις βλεφαρίδες σας. Προσέξτε μόνο μην βάλετε την πούδρα μέσα στα μάτια σας. Στη συνέχεια εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση μάσκαρας. Αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι ευκολότερο αν λυγίσετε το πινέλο σε γωνία 45 μοιρών.