Μάσκα για να απαλλαγείτε από την τριχόπτωση

Μάσκα για να απαλλαγείτε από την τριχόπτωση
Έχετε πρόβλημα με την τριχόπτωση και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Πριν πάτε σε κάποιον δερματολόγο και μπείτε στη διαδικασία να πάρετε φάρμακα και βιταμίνες, δοκιμάστε μια απλή σπιτική μάσκα.

Η συγκεκριμένη μάσκα για να απαλλαγείτε από την τριχόπτωση περιέχει φυσικά συστατικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Κάνοντας την θα καταφέρετε να αφυπνίσετε τις ρίζες των μαλλιών σας και να μαλακώσετε την επιδερμίδα του κεφαλιού σας.

Συνδυάζοντας την με λίγο μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για να ενεργοποιήσετε την κυκλοφορία του αίματος και να δυναμώσετε τους θύλακες των τριχών, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα. Μην διστάζετε λοιπόν! Σταματήστε την τριχόπτωση με φυσικό τρόπο και αποφύγετε ουσίες που δεν είναι απαραίτητες για τον οργανισμό σας.

Σπιτική μάσκα για να απαλλαγείτε από την τριχόπτωση:

Θα χρειαστείτε:

– 2 κρόκους αυγών
– Λίγο μέλι

Τρόπος παρασκευής:

Αφού ξεχωρίσετε τους κρόκους από το ασπράδι των αυγών, αναμείξτε τους με λίγο μέλι. Ανακατέψτε τα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Τρόπος εφαρμογής:

Αφού λουστείτε και σκουπίσετε τα μαλλιά σας, πάρτε μια ποσότητα από το μείγμα και απλώστε το σε όλο το μήκος της τρίχας και στις ρίζες. Στη συνέχεια, τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πλαστική μεμβράνη ή έναν πλαστικό σκούφο και αφήστε το να δράσει όσο περισσότερο μπορείτε. Όσο πιο πολύ μείνει το μείγμα πάνω στις τρίχες, τόσο το καλύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την περίοδο του Χειμώνα, καλό θα είναι να ζεστάνετε μια πετσέτα και να την τοποθετήσετε πάνω από τη μεμβράνη.

Τέλος, όταν αποφασίσετε να την αφαιρέσετε, λουστείτε κανονικά και πολύ καλά, έτσι ώστε να φύγει η μυρωδιά του αυγού.

Αν το πρόβλημα παραμένει, καλό θα είναι να επισκεφτείτε κάποιον ειδικό για να σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία. Βέβαια, κάθε θεραπεία για την τριχόπτωση έχει εμφανή αποτελέσματα μετά από 2 μήνες. Κι αυτό διότι η τρίχα που πέφτει σήμερα από το κεφάλι σας, έχει «πεθάνει» 2 μήνες πριν.